Boekenmarkt

Uitgeverij Spitwerk is zaterdag 28 juli 2018 vanaf 10 uur met een kraam aanwezig op het Boekenmarkt op het Eemplein. Onze inmiddels uitgebreide collectie gaat voor speciale prijzen van de hand. Daaronder de boeken van onderzoekjournalist Miro Lucassen over kunsthal KAdE en over de nog steeds voortdurende oorlog tussen bouwer Vahstal en de gemeente Amersfoort.
Spitwerk en zijn voorganger Brayn Books hebben de afgelopen jaren veel mooie boeken gemaakt. Zoals bijvoorbeeld over begraafplaats Rusthof, over de solidariteit en sociale zorgzaamheid in Bunschoten/Spakenburg en over het vertrek van verzekeringsmaatschappij De Amersfoortse uit haar oorspronkelijke vestigingsplaats. Ook het boek van journalist Wichard Maassen over schilder Johan Traarbach zal op de markt te koop zijn.
Van het boek dat gemaakt is over de ‘ziel’ van de verdwenen ziekenhuizen St Elizabeth en De Lichtenberg zijn nog een paar exemplaren over. Deze zullen, samen met het boekje met ervaringen van patiënten, ook in de Spitwerk-kraam liggen. Dat geldt ook voor het handjevol boeken dat nog over is over de succesvolle Soesterkwartierders: Nooit iets cadeau gekregen. En over succesvolle Spakenburgers: Altijd de eerste willen zijn.
Dit najaar verschijnt een reeks nieuwe boeken van Spitwerk. Maar eerst moet er plaats worden gemaakt in het magazijn. Vandaar de deelname van deze uitgever van louter regionale boeken aan Het Boekenfestijn op het Eemplein, georganiseerd door de winkeliersvereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *