EEN LANDGOED ONTSLUIERD, WEGENS SUCCES TWEEDE DRUK

Iedereen in de Amersfoortse regio wandelt, fietst, zwemt en speelt er. Landgoed Den Treek – Henschoten. Vrijwel niemand kent het bijzondere verhaal achter dit familielandgoed. Een schitterend boek maakt dit gemis goed. De eerste druk vloog de winkel uit. Maar niemand hoeft zonder te zitten, de tweede druk rolt nog voor de feestdagen van de persen.┬á

4 thoughts on “EEN LANDGOED ONTSLUIERD, WEGENS SUCCES TWEEDE DRUK

 1. Corinne says:

  Hallo,

  Ik had na jullie bericht meteen het boek besteld bij bol.com, maar helaas krijg ik nu van hen bericht dat zij het boek niet kunnen leveren. Kan ik het ergens anders bestellen?

  Ik hoor het graag!
  Corinne

  • spitwerk says:

   Dag Corinne,
   Bol.com heeft dit weekeinde zonder enig overleg alle bestellingen geannuleerd, omdat het om een pre-order zou gaan. En aan pre-orders doet bol.com niet. Iedereen krijgt zijn geld terug. Inmiddels is het weer mogelijk om het boek bij bol.com te bestellen. Via onze eigen webshop kan ook. Sorry voor de het ongemak.

 2. Clara van Keulen - Reemst says:

  Geweldig!
  Als jongste dochter uit het gezin Reemst aan de Waterlooweg ga ik dit boek onmiddellijk bestellen.
  Herinneringen uit mijn jeugd zijn niet meer uit te wissen: hard werken: zomer en winter; hooien, knollen plukken, paarden op scherp om de omliggende wegen met de slede wat begaanbaar te maken, het kappen van bomen en het uitslepen daarvan met ‘man en paard’, het jagen op wild, waarbij mijn broers de drijvers waren en mijn vader de wildkar reed en er na afloop altijd een paar konijnen onder in de kelder lagen……..wat een herinneringen. Als jong meisje moest ik (als dochter van de pachtboer) in de zomervakantie traditiegetrouw (!) mijn huishoudelijke competenties inzetten bij de familie de Beaufort. Ja , de schoonheid van de natuur maakte veel goed al kwam dat besef pas toen ik een heel stuk ouder was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *