Joke Sickmann geëerd met eerste exemplaar

Met een talkshow en de overhandiging van het eerste exemplaar aan Joke Sickmann is de verkoop van ons boek over De Wagenwerkplaats van start gegaan. De belangstelling was groot in de Veerensmederij/Holland Opera. Tussen het publiek ook wethouder Ben van Koningsveld, die aan presentator Arjeh Kalmann geen voorspelling durfde re doen wanneer de verdere ontwikkeling van dit terrein weer op gang komt.
Na afloop stonden de kopers in de rij om het gekochte boek te laten signeren door Sickmann en de auteurs Jeroen de Valk en Arjan Klaver. Het is in belangrijke mate aan Sickmann te danken dat de oude Veerensmederij en ander industrieel erfgoed op deze voormalige werkplaats van de NS behouden zijn gebleven.
De Wagenwerkplaats: het spoor, de strijd, de toekomst is te koop bij de Algemene Boekhandel en Boekhandel Veenendaal of te bestellen op http://spitwerk.nl/de-wagenwerkplaats/
Zowel AD Amersfoort als de Stad Amersfoort pakten fors uit naar aanleiding van ons boek. Twee informatieve artikelen, die een goed beeld geven van het historische belang van deze werkplaats van de NS voor Amersfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *